Riskfritt spel på Sverige i VM-kvalet 2017

Betsson har dragit igång en riktigt bra kampanj för oss som gillar free bets och riskfria spel. Man får ett riskfritt spel värt 100 kr hos Betsson och kan sätta det på valfritt lag i VM-kvalet. För att aktivera ditt riskfria spel så klickar du på knappen som heter ”Aktivera riskfritt spel”. Du kan använda detta free bet på valfria VM-kvalodds före den 11 juni. Det är lite extra kul att spela på Sverige när man inte riskerar något.

Gör så här för att komma igång med ditt free bet

  Riskfritt spel i VMkvalet

 • Logga in hos Betsson eller öppna ett nytt konto.
 • Klicka på knappen ”Aktivera riskfritt spel”.
 • Nu är du med i kampanjen men du behöver pengar på ditt konto som täcker ditt spel.
 • Välj bland europeisk VM-kvalfotboll och lägg ditt spel senaste den 11 juni.
 • Markera den blå rutan på kupongen för att använda ditt free bet.
 • Nu kan du spela både med hjärta och hjärna och få pengarna tillbaka om det blir fel.

Villkor för kampanjen

 • Kampanjen gäller fram till den 11 juni klockan 23:59.
 • Kampanjen gäller för 100 kr och bara en gång per kund.
 • Du måste ha tillräckligt med pengar på kontot för att täcka insatsen men om spelet går förlorat så kommer insatsen att återbetalas direkt utan omsättningskrav.
 • Nettovinster från ditt riskfria spel betalas ut som en bonus och måste omsättas en gång till 1.50 eller högre odds.

Speltips inför Sverige mot Frankrike den 9 juni 2017

Ingen har väl missat att Sverige mäter Frankrike ikväll den 9 juni 2017. Sverige har vunnit sex matcher och spelat en oavgjord och förlorat två av sina nio sista matcher. När man mötte Frankrike på bortaplan så förlorade Sverige med 2-1. Sverige ligger bra till i gruppen och har all möjlighet att ta sig till VM 2018. Om man tar poäng mot Frankrike ikväll så ligger man riktigt bra till.

Frankrikes landslag är ett av världens bästa om man tittar på rankingen. Facit visar att Frankrike har vunnit tre av fyra matcher och man har bara gjort en miss och det var när man spelade oavgjort mot Vitryssland. Annars har Frankrike visat sig vara riktigt starka och gjort mål i åtta av 11 matcher. Det svenska försvaret kommer att sättas på prov och här gäller det att hålla ihop spelet.

Sverige har bara blivit bättre och bättre allt eftersom. Man har gjort mål i 13 av sina 14 senaste matcher. Det är väldigt bra och det blir nog minst ett mål för Sverige mot Frankrike ikväll. Jag spelar att båda lagen gör mål till 2.05 i odds. Det får bli mitt speltips och varför inte använda det riskfria spelet här.

Nu hoppas vi på en underhållande match och kanske kan Sverige säkra en VM-plats. Matchen sänds på Kanal 5 klockan 20:45 ikväll. Om du inte har Kanal 5 så går det även att streama den på Dplay om du har Premium varianten. Det är lite tråkigt att inte alla i Sverige kan titta på VM-kvalet på TV men det är som det är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *