Melodifestivalen odds i finalen 2017

Det har blivit dags för final i svenska Melodifestivalen 2017 och då ska vi så klart titta närmare på vilka odds som det bjuds på. Finalen kommer att sändas från Friends Arena i Stockholm nu på lördag den 11 mars 2017. Det blir Clara Henry, David Lindgren och Hasse Andersson som lotsar oss igenom hela finalen. Det är 12 bidrag som ska göra upp om titeln och efter andra chansen så står det nu klart att följande artister är med i finalen.

 1. Ace Wilder med ”Wild Child”.
 2. Boris Rene med ”Her Kiss”.
 3. Lisa Ajax med ”I Dont Give A”.
 4. Robin Bengtsson med “I Can’t Go On”.
 5. Jon Henrik Fjällgren feat Aninia med “En värld full av strider”.
 6. Anton Hagman med ”Kiss You Goodbye”.
 7. Mariette med ”A Million Years”.
 8. FO&O med ”Gotta Thing About You”.
 9. Nano med “Hold On”.
 10. Wiktoria med “As I Lay Me Down”.
 11. Benjamin Ingrosso med “Good Lovin”.
 12. Owe Thörnqvist med “Boogieman Blues”.

Melodifestivalen spelbonus

Om du inte har spelat så mycket tidigare och vill lägga ett bet på Mello. Då kan du prova att spela hos Unibet som erbjuder en trevlig välkomstbonus. Om du registrerar dig och sätter in 100 kr så får du 500 kr att spela för. Du kan sedan lägga ett eller fler spel på finalen i Melodifestivalen. Det här kan man räkna som ett freebet men med krav på insättning. Tänk bara på att det tillkommer omsättningskrav innan du kan plocka ut några bonuspengar.

Nästa fråga är då vilken artist som är favorit att vinna Melodifestivalen 2017 hos spelbolagen? Wiktoria var favorit redan från början och hon är fortfarande favorit att ta hem finalen. Hon ligger just nu på 2.25 i odds så det är absolut ingen storfavorit. Strax efter så hittar vi Nano på 2.75 i odds medan det är ett lite större gap ner till Jon Henrik Fjällgren feat Aninia på 5 i odds. Så här ser hela oddslistan ut inför finalen i Melodifestivalen 2017 den 11 mars.

 • Wiktoria – 2.25
 • Nano – 2.75
 • Jon Henrik Fjällgren feat Aninia – 5.00
 • Robin Bengtsson – 7.50
 • Mariette Hansson – 14.00
 • Benjamin Ingrosso – 24.00
 • Ace Wilder – 31.00
 • FO&O – 71.00
 • Lisa Ajax – 81.00

Oddsen är hämtade hos Unibet

Det står då mellan 3 eller kanske 4 artister. Sen har Melodifestivalen varit full av överraskningar, så man kan nog inte ta ut något i förskott. Spelbolagen brukar ha ganska bra koll och därför kan det vara lite lockande att lägga ett spel på Wiktoria till över 2 gånger pengarna.

Desto närmare finalen som vi kommer, desto fler odds kommer spelbolagen att presentera. Oddsen förändras hela tiden och därför är det viktigt att du tittar runt lite innan du bestämmer dig för var du vill spela. Oddsen på att Owe Thörnqvist skulle ta sig direkt till final låg på 16 gånger insatsen. Det visar att allt kan hända och det går inte riktigt att jämföra spel på underhållning med spel på sport.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *