Speltips inför Hammarby – Elfsborg den 24 juli 2017

Vi har en ny vecka framför oss och vi börjar med måndagen den 24 juli 2017. Det spelas en match i Allsvenskan och det är mellan Hammarby och Elfsborg. Det är en intressant match eftersom Hammarby är favoriter att vinna den enligt spelbolagen. Det var inte så länge sedan som dessa lagen möttes och då vann Elfsborg med 3-0. Därför är vi lite förvånade att Hammarby är favoriter men hemmaplan gör sitt så klart. Vi börjar med att gå igenom oddsen och sedan hoppas vi kunna presentera ett bra speltips.

Oddsjämförelse inför matchen

  • Hammarby IF – 2.35
  • Oavgjort – 3.65
  • IF Elfsborg – 2.85

Som vi ser så är oddsen ganska jämt fördelade. Jag vill helst inte chansa på ett 1X2 spel här och kommer att försöka hitta något lite säkrare.

Det var bara en vecka sedan dessa lag möttes och då lekte Elfsborg hem segern med 3-0. Laget har spelat riktigt stabilt den senaste tiden och man är inne i en formtopp. Det finns många bra spelare i Elfsborg men på bortaplan så har man haft lite svårare att prestera.

Hammarby är favoriter

Även om Hammarby förlorade med 3-0 för en vecka sedan så är man favoriter att vinna på hemmaplan. Hemmaplan gör en hel del och Elfsborg hade lite tur och fick in ett tidigt mål i den förra matchen. Bajen vill spela lite mer lugnt och metodiskt och nöta ner motståndet medan Elfsborg mer är pang på.

Hammarby har troligen lärt sig en del från den första matchen och man har förhoppningsvis en plan inför måndagens match. Vi kommer nog att få se en lite lugnare tillställning och ett lite mer fokuserat försvarsspel. Hammarby trivs på sin hemmaplan och gör nästan alltid mål där. Det känns intressant att Hammarby ofta gör mål på hemmaplan och att Elfsborg är ett så pass offensivt lag.

Det känns som att vi har en jämn match framför oss. Mitt speltips blir således X (oavgjort) och pengarna tillbaka vid hemmavinst. Det spelas till 2.12 i odds hos Betsson och det känns som ett bra spel. Elfsborg skulle kunna chocka och vinna matchen igen men jag tror att Hammarby är betydligt starkare på hemmaplan och att de har lärt sig något från den första matchen.

Vi får se hur matchen utvecklas men jag tror på ett oavgjort resultat. Hammarby är favoriter att vinna men Elfsborg är inne i en formtopp och kommer nog att kunna göra minst ett mål. Vill man säkra upp lite så kan man spela att båda lagen gör mål till 1.50 i odds. Det är inte lika bra utdelning men ett ganska säkert spel.

Bonus hos Betsson

Om du inte har spelat hos Betsson tidigare så finns där en bonus att hämta för nya spelare. Du får 100 % bonus upp till 1000 kronor i form av ett riskfritt spel. Det kan komma väl till pass om man bygger upp en bankrulle.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *