England U20 mot Sydkorea U20 den 26 maj 2017

SydkoreaFörstaplatsen i gruppen står mellan England och Sydkorea och vi ska se om vi kan hitta ett free bet att använda på matchen. Det är kul att värdnationen Sydkorea spelar så pass bra i år men mot England så kan det bli riktigt tufft. Vi får se om man lyckas ta täten och besegra England idag. Här kommer vår analys av matchen och även ett litet speltips.

EnglandMatchen börjar redan klockan 13:00 i Sydkorea på Suwon Wold Cup Stadium. Det kommer att bli en publikfest om Sydkorea fortsätter att glädja sina åskådare. England är inte sämre, och det visade man inte minst när man besegrade Argentina med 3-0. Därefter så slappnade man av och spelade oavgjort mot Guinea. Sydkorea vann också över Argentina men med knappa 2-1. Däremot så vann Sydkorea mot Guinea med hela 3-0. Så det bådar för en jämn match mellan gruppens bästa lag idag.

Odds inför England mot Sydkorea (U20)

Så här ser oddsfördelningen ut precis innan matchstart.

  • England – 2.24
  • Oavgjort – 3.00
  • Sydkorea – 2.90

Det är sällan man ser odds som är så pass jämna. Det blir inte helt enkelt att spela på en segrare här men oddsen gör att man faktiskt kan hitta värde i att säkra upp. Genom att spela med ett free bet så kan man öka värdet ytterligare.

Sydkorea leder

Just nu så ligger Sydkorea på förstaplats i gruppen med sex poäng. England ligger två på fyra poäng. Så det är mellan dessa två lag som det står och det är matchen idag som avgör det hela. Det är en stor fördel att vinna gruppen eftersom man får lättare motstånd i slutspelet.

Sydkorea har lyft sig som värdnation och kanske är det publiken som lyfter laget. Sydkorea har bra resultat bakom sig och inga förluster. England hade konstigt nog stora problem med Guinea och det kändes lite som att spelet inte fungerade. Oddsen speglar en oviss match men jag tror att Sydkorea kan ta hem det. Jag spelar vinst för Sydkorea med pengarna tillbaka vid oavgjort till 2.11 i odds hos Betsson. Man hade kunnat chansa och spela på ren vinst för Sydkorea men jag känner att det är mer värde i att säkra upp om det slutar oavgjort.

Free bets inför matchen

Betsson free bet
Om du inte har ett konto hos Betsson så kan du få ett riskfritt spel på upp till 1000 kr på din första insättning. Man behöver bara öppna ett konto och göra en snabbinsättning så aktiverar man det riskfria spelet. Desto större insättning, desto större freebet. Du kan maximalt få 1000 kr som ett free bet. Därefter så spelar du som vanligt och får pengarna tillbaka om du inte vinner. Om du vill veta mer Betsson free bet bonus så kan du läsa om det här.

Nu lutar vi oss tillbaka och inväntar starten på matchen mellan England och Sydkorea (U20). Vi hejar så klart på Sydkorea eftersom det är där vi valt att satsa våra pengar. Förhoppningsvis så sitter vi med en fin vinst ikväll och kanske så kan vi hitta ett nytt speltips då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *