Dart Betting

Under de senaste åren så har dart blivit ännu mer populärt och är även en snabbt växande spelmarknad. Det är riktigt jämt i toppen och därför så har det blivit extra spännande att följa turneringarna. Om man kan mycket om dart så kan det även vara intressant att se vilka odds som finns och prova lite dart betting.

Dart betting bonus

Unibet bonusDet är inte lätt att hitta en bonus som bara gäller för dart. Betsafe erbjuder betting på dart och har en bonus för nya spelare på 100 % upp till 1000 kronor på första insättningen. Här hittar man spel på de flesta större dartturneringar i världen.

Även Unibet erbjuder betting på dart och här kan man få 500 % bonus upp till 500 kronor på första insättning. Eller så får man 200 % upp till 1000 kronor i välkomstbonus. Lägg lite tid på att läsa igenom bonusvillkoren så att du vet vad som gäller. Man kan även se att Unibet sponsrar en hel del större dartturneringar.

Flest antal 180s

DartDet högsta antal poäng som en spelare kan få i dart är 180. Det gäller då att träffa den lilla ytan som ger trippel gånger 20. Vill man betta på dart så kan man precis som i tennis spela på en segrare. Tyvärr så är det nästan alltid favoriten som tar hem det och då speglar även oddsen det. Istället så kan man välja att spela på flest 180s. Här kan man ibland hitta riktigt bra odds faktiskt. Om du gör din läxa och känner till båda spelarnas poängvanor innan du lägger ett bet så har du mycket vunnet.

Det gäller att känna till vilka spelare som chansar lite och går efter just 180. En del spelare gillar att köra lite tryggare alternativ och bara vinna matchen. Om en spelare ser riktigt stark ut så kan det vara värt att spela matchspel och flest antal 180s på samma spel för att få upp oddset något.

Turneringar

Innan en turnering så kan man välja att betta på en turneringsvinnare. Även här så är det ofta en eller två stora favoriter. Är startfältet någorlunda jämt så kan det vara värt att spela på en turneringsvinnare. Annars är det bättre att satsa på individuella matcher.

Betta på dart med handikapp spel

Det har väl inte undgått någon att det kan vara svårt att hitta bra odds på dart eftersom en spelare ofta är storfavorit att vinna. Genom att utnyttja handikapp spel så kan man få upp oddset något och öka spänningen. De flesta större spelbolag erbjuder handikapp spel på dart hela vägen fram till finalen.

Om du tror att favoriten ska ta hem matchen stort så kan det vara värt att lägga ett handikapp spel. Det ger dig ett betydligt bättre odds. Ibland kan det även vara intressant att utnyttja det om man tror att outsidern ska skrälla. Då kan man spela med handikapp för att hjälpa outsidern lite på traven men då samtidigt tappa lite i odds. Det finns inga regler här utan man måste lära känna spelarna och studera dart en hel del för att bli bra på betting. Dart skiljer sig en hel del från andra sporter och det är viktigt att lära sig så mycket som möjligt innan man börjar spela om pengar.

Fakta om Dart

Reglerna i dart är ganska enkla. Tavlan måste sitta 173 cm över golvet med mitten som utgångspunkt. Avståndet mellan fotmärket där man kastar fram till tavlan ska vara 237 cm. På tavlan så finns det 20 olika sektioner som ger olika antal poäng. Varje spelare kastar tre pilar och kan maximalt få 180 poäng. Man räknar nedåt i dart och den spelare som först når ner till 0 vinner. Det finns fler invecklade regler men det behöver man inte kunna för att spela på dart.

Slutord

Även om du har lyckats bra med betting inom andra sporter så är dart speciellt. Lägg ner tid för att lära dig dart om du ska spela på det. Annars är det bättre att spela på andra sporter helt enkelt. En del spelare dedikerat sig helt åt dart och följer nästan alla matcher. Sedan så väljer man då även att bara betta på dart hos spelbolagen. En spelare som sysslar med dart behöver talang, tålamod, temperament och teknik. Temperamentet är väldigt viktigt i dart och det gäller att kunna behålla lugnet när saker och ting inte går ens väg. Om du har kunskap om spelarna och kan göra din egen personliga bedömning så kommer du se att dina bets bär frukt oftare än tidigare. Det gäller att hitta bra odds till så låg risk som möjligt och inom dart är det väldigt sällan det blir oavgjort. Det underlättar även om man håller på att omsätta en bonus och liknande.